Sõudjad tõmbasid meistrivõistluste medaleid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krete Koovit teenis meistrivõistlustel hõbemedali.
Krete Koovit teenis meistrivõistlustel hõbemedali. Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval Eesti sisesõudmise meistrivõistlustel teenisid täiskasvanute mõõduvõtul Krete Koovit ja Kaspar Taimsoo hõbemedali.

Väike-Maarjas peetud meistrivõistlustel osales eri vanuserühmades ja võistlusklassides 163 atleeti. Meeste 2000 meetri distantsi võitis ajaga 5.54,3 Allar Raja. Mullu pronksmedaliga lõpetanud viljandlane Kaspar Taimsoo vahetas selle nüüd tulemusega 6.01,2 hõbeda vastu. Meeste madalama poodiumiastme hõivas tulemusega 6.03,2 Sten-Erik Anderson ning neljandana lõpetas viljandlane Kaur Kuslap.

Naiste sõidus saavutas Krete Koovit hõbemedali ajaga 7.15,5. Teda suutis edestada vaid Tiina Kapten, kelle võidutulemuseks kirjutati 7.08,9. Naiste tiitlivõistlustelt jäid seekord eemale kaks Eesti tugevat tegijat Kaisa Pajusalu ja Marliis Reinkorti.

Viljandi sõudjatele tuli kaks kuldmedalit noorteklassides: poiste C-klassis võitis Handreas Karl Kivistik ja tütarlaste B-klassis Kärolyn Mäesaar. Naisveteranide grupis (45–59-aastased) oli parim Linda Meiesaar Viljandi sõudeklubist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles