Viljandimaal pole valimiskorda rikutud

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valimispäeva hommikul pärast kella üheksat oli Viljandis Männimäel asuvas valimisjaoskonnas number 3 rahvast juba päris palju.
Valimispäeva hommikul pärast kella üheksat oli Viljandis Männimäel asuvas valimisjaoskonnas number 3 rahvast juba päris palju. Foto: Elmo Riig

Politsei on täna saanud Tallinnast, Tartust ja Võrust kokku kolm teadet võimaliku valimiskorra rikkumise kohta. Viljandimaalt pole politsei saanud ühtegi teadet.

Ka registreeritud teadetest pole kõik liigitunud valimiskorra rikkumiste alla. Näiteks kaebas üks Võru inimene politseile, et poes ajalehtede riiulis on väljaanne, mille esiküljel on poliitiline reklaam. Politsei hinnangul ei ole see seaduse rikkumine.

Postimehe andmetel sai politsei hommikul mitu teadet Tallinnast, kus pargitud sõidukitele oli pandud lipikuid valimisüleskutsetega. See oli Keskerakonna liidri Edgar Savisaare reklaam. Otseselt seaduse rikkumine see politsei andmetel ei olnud, küll aga tehti erakonnale ettepanek flaierid ära võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles