GALERII. «Noorel moeloojal» näitas kõrget taset Viljandi gümnaasiumi noormees

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul peeti Sakala keskuses kümnes «Noore moelooja» konkurss. Kolmes vanuseklassis võistlusel võidutsesid Mõisakülas loodud kleidid heegeldatud linikutest, Viljandi Kesklinna kooli tüdrukute illuminaadikujutisest inspireeritud rõivad ja Viljandi gümnaasiumi noormehe kollektsioon «Natura Clamo».

Noorimas vanuserühmas ehk III kuni VI klasside hulgas oli laval viis kollektsiooni. Nüüd pööras Viljandi moevõistluse varasema järjekorra seekordne žürii hoopis segamini. Nii said sõbrapäeva paiku kolme kooli moeetendusel võitnud Kesklinna kooli IVb tüdrukud kollektsiooniga «Kaasaegsed, isetehtud ja tuunitud aksessuaarid» show eripreemia.

Teisele kohale tuli Janel Simso loodud Kesklinna kooli Vc klassi kollektsioon «Roosad tiivad». Kolmas koht läks jällegi Kesklinna koolile ja selle võttis IVc ühislooming «Värviline maailm».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles