Sakala meeskonnal seisab ees enesetõestamine

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala klubi kõrgliiga meeskonna liige ja juhendaja Kert Villems nentis, et võistkond mängis tänavustel tiitlivõistlustel võimetekohaselt ning parema tulemuse saavutamiseks oleks tulnud end ületada.
Sakala klubi kõrgliiga meeskonna liige ja juhendaja Kert Villems nentis, et võistkond mängis tänavustel tiitlivõistlustel võimetekohaselt ning parema tulemuse saavutamiseks oleks tulnud end ületada. Foto: Elmo Riig / Sakala

Nädala eest peeti Eesti võistkondlike lauatennise meistrivõistluste põhiturniiri viimased matšid ning tugevaimas konkurentsis kaasategevatel viljandimaalastel rõõmustamiseks erilist põhjust pole: Sakala klubi esindusmeeskonda ootavad üleminekumängud.

Võistkondlikel meistrivõistlustel on meeskonnad jagatud viide tugevusliigasse. Naiskondi teeb kaasa ühe liiga jagu ehk kuus.

Meeste teises, kolmandas ja neljandas liigas said viljandimaalased kolmanda koha, mis lubab nad üleminekumängudele. Viljandi lauatenniseklubi Sakala / Bed Factory Swedeni naiskond teenis viimasel mängupäeval oma hooaja teise võidu, alistades 4:2 Nõmme spordiklubi esinduse. Samas tuli viljandlannadel tunnistada Maardu klubi 4:1 paremust. Nii et kokkuvõttes lõpetas Viljandi klubi naiskond võistlused viienda kohaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles