Sünnipäevapidu kümne tuhande kiljuva külalisega

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ed Sheeran.
Ed Sheeran. Foto: Kathyjwt

Läinud nädalal andis Saku suurhallis kontserdi maailma muusikaedetabeleid krooniv geniaalne trubaduur Ed Sheeran. Laval oma 24. sünnipäeva tähistanud kõhetu punapäine noormees suutis vaid kitarri ja luuperi abiga publiku peost sööma panna.

Selle kontserdi sügisel müüki paisatud piletid osteti kuuldavasti ära paari tunniga. Üks rabajaid juhtus kurja saatuse tahtel olema mu kallis kaasa, kes oli pikema arutamiseta otsustanud pere nädala söögiraha kultuurselt hakkama panna. Pealegi olevat Olav Osolin isiklikult öelnud, et Ed Sheeran on läbi aegade esimene artist, kes tuleb Eestisse oma karjääri tipus. Sellised väited juba vaidlemiseks ruumi ei jäta.

Tollest päevast peale hakkas pereliikmete arvutikõlaritest üha tihemini kahtlaselt hella pehmopininat pritsima. Tütre käest ma lolliks jäämise hirmus midagi küsima ei kippunud, aga oleks vabalt võinud, sest ka elukaaslane lõi käed puusa nagu noor samovar ja vadistas silmi pööritades: «Kuidas sa ei tea siis?! See on Eee-eed Shii-iiran!» Et edasisi arusaamatusi vältida, taganesin, selg ees, YouTube’i ja harisin end pisut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles