Viljandi mehed rajavad Tabasallu tennisehalli

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna külje all, Harku vallas asuvasse Tabasallu peaks selle aasta lõpuks kerkima 1,6 miljonit eurot maksev tennikeskus.
Tallinna külje all, Harku vallas asuvasse Tabasallu peaks selle aasta lõpuks kerkima 1,6 miljonit eurot maksev tennikeskus. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tallinna külje all, Harku vallas asuvasse Tabasallu peaks selle aasta lõpuks kerkima 1,6 miljonit eurot maksev tennikeskus, kus saab olema kokku seitse väljakut ja mida hakkab pidama osaühing Viljandi Tennisehall.

Harku vald otsis riigihanke konkursiga ettevõtet, kes halli rajaks ja seda edaspidi valla rahalisel toel pidama hakkaks. Kui valla esimene katse neli aastat tagasi äpardus, siis teine proov läks korda, sest plaanist võttis kinni Viljandis tennisehalli pidav ettevõte, kes ehitab väljakud valmis koos aktsiaseltsiga Pärlin.

Ametlikult on osaühing Viljandi Tennisehall nüüd Harku valla kontsessioonipartner. «Tenniseharrastajate arv on Eestis aasta‒aastalt kasvamas ning samuti on suur nõudlus uute avalike tenniseväljakute ja sisehalli järgi Harku vallas. Seepärast lõime kõik vajalikud eeldused Tabasalu tennisehalli rajamiseks,» ütles Harku vallavanem Kaupo Rätsepp pressiteate vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles