Linn küsib viimasel hetkel veekeskusele raha

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehkki linn on algatanud detailplaneeringu, et rajada järve äärde spaahotell, küsitakse nüüd riigilt raha veespordi- ja tervisekeskuse rajamiseks.
Ehkki linn on algatanud detailplaneeringu, et rajada järve äärde spaahotell, küsitakse nüüd riigilt raha veespordi- ja tervisekeskuse rajamiseks. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi linn saadab viimasel tunnil maavanemale eurotoetuse taotluse, mille rahuldamise korral kerkiks Viljandisse 5,1 miljonit eurot maksev veespordi- ja tervisekeskus.

Reedel on viimane võimalus esitada maavanemale projekte, et saada raha piirkondade konkurentsivõime tugevdamise programmist. Linn on varem soovinud sealt raha peatänavate remondiks.

Viimasel hetkel volikogus tekkinud kava kohaselt küsitakse raha keskusele, mis läheks maksma 5,1 miljonit eurot ja oleks 2800 ruutmeetrit suur. Rohkem ettekujutust linnajuhtidel sellest esialgu pole. Linnapea Ando Kiviberg rääkis eile, et ka mõni teine maavanemale esitatud projekt on sellises staadiumis, et peale idee pole suurt midagi kirjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles