Viljandi järvel kihutavad autod

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval selguvad Viljandi järvel Eesti jäärajasõidu karikavõitjad. Eri võistlusarvestustes on osalema oodata veidi alla saja sõitja. Pilt on tehtud veebruaris Raassillal peetud võistlusel.
Laupäeval selguvad Viljandi järvel Eesti jäärajasõidu karikavõitjad. Eri võistlusarvestustes on osalema oodata veidi alla saja sõitja. Pilt on tehtud veebruaris Raassillal peetud võistlusel. Foto: Marko Saarm / Sakala

Homme peetakse Viljandi järvel Eesti autode jäärajasõidu karikavõistluste kolmas, viimane etapp, millele oli eile veidi enne registreerimise lõppu kirja pandud ligemale 90 osalejat.

Eile alustasid korraldajad järvejääl raja markeerimist. «See on päris suur töö. Puurime jäässe augud, kuhu panna vaiad, ja siis veame vaiade vahele lindid,» rääkis üks korraldajaid, Eesti autospordi liidu rallikrossi komitee liige Mati Kask.

Võistluspäeva esimesed stardid antakse kell 9.30. «Päev tuleb pikk. Kõik osalejad saavad raja läbida kolm korda ja tulemus selgub kahe kiirema soorituse aegade liitmisel,» selgitas Kask.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles