Laura Nurmsalu lõpetas Sloveenias 17. kohaga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ainsa Eesti naisena sportvibulaskmises võistelnud Laura Nurmsalu jäi kokkuvõttes oma esitusega Euroopa sisemeistrivõistlustel rahule, tunnistades siiski, et eelvõistlusel oleks võinud veidi paremini minna.
Ainsa Eesti naisena sportvibulaskmises võistelnud Laura Nurmsalu jäi kokkuvõttes oma esitusega Euroopa sisemeistrivõistlustel rahule, tunnistades siiski, et eelvõistlusel oleks võinud veidi paremini minna. Foto: Marko Saarm / Sakala

Vana-Võidu vibuklubi liige Laura Nurmsalu jõudis eile Sloveenias Koperis peetavatel Euroopa vibulaskmise sisemeistrivõistlustel eelvõistluse olümpiaringi, kuid langes seal avavoorus konkurentsist.

Ainsa Eesti naisena sportvibulaskmises võistelnud Nurmsalu sai eelringis kogutulemuseks 551 silma, millega oli 35 osalenu seas 31. ehk pääses olümpiaringi laskmisele eelviimasena.

Duellide avavoorus oli Nurmsalu vastane eelringis teise tulemuse teinud Julia Lobzhenidze Gruusiast. Ta jäi seeriatega 26:28, 27:30 ja 29:30 konkurendile 0:6 alla ning lõpetas Euroopa sisemeistrivõistlused nagu tema ülejäänud 15 avaringis kaotanud konkurenti 17. tulemusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles