Seltsimajas käib suur loometuhin

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Lagle ja Marek Nõmm asutavad Koidu seltsimaja ruumidesse loomekeskust, kus loodetavasti õige pea pakutakse publikule etendusi ja filmiõhtuid.
Evelin Lagle ja Marek Nõmm asutavad Koidu seltsimaja ruumidesse loomekeskust, kus loodetavasti õige pea pakutakse publikule etendusi ja filmiõhtuid. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kui veel kaks aastat tagasi hakkasid Koidu seltsimajja uut elu puhuma teatrientusiastid, siis nüüd on selle hiilgust taastama kogunenud lisajõud kunstimaailmast.

Ettevõtmise ühe eestkõneleja Evelin Lagle hinnangul kujuneb seltsimajast loomemaja. «See kõlab küll väga suureliselt, aga praegu on selline suund,» rääkis ta.

Idee järgi koondub endise Ugala seinte vahele hulk kunstist ja kultuurist huvitatud inimesi. Lagle ütlemist mööda käib töö selle nimel, et luua kunstnike vastuvõtmiseks vajalik struktuur. «Majal on suur potentsiaal kostitada eri valdkondade kunstnikke.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles