Õpilased kaitsesid murdmaarajal kooli au

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Holstre-Pollis peetakse teisipäeval maakonna meistrivõistlusi.
Holstre-Pollis peetakse teisipäeval maakonna meistrivõistlusi. Foto: Margit Kurvits

Kolmapäeval Holstre-Pollis peetud maakonna koolide murdmaasuusatamise karikavõistlustel selgitati paremad välja kolmes rühmas: gümnaasiumide ning suurte ja väikeste põhikoolide seas.

Gümnaasiumide arvestuses osutus edukaimaks Viljandi gümnaasium, kellele järgnesid Tarvastu ja Kitzbergi gümnaasium. Väikeste põhikoolide seas olid kolm edukamat Saarepeedi, Paistu ja Holstre ning suurte õppeasutuste põhikooliastmes võidutses Kesklinna kool Tarvastu ja Kitzbergi gümnaasiumi ees.

Vabas sõidutehnikas peetud võistlusel käisid rajal 12–20-aastased õppurid. Sõltuvad vanuserühmast oli distantsi pikkus 2–5 kilomeetrit.

Alates noorematest olid võidukad Andra Aavik ja Kevin Daniel Platov (mõlemad Paalalinna kool), Liisa Marie Printsmann (Kesklinna kool) ja Kevin Mattias Klasmann (Jakobsoni kool), Rebeca Lotta Aasmäe (Jakobsoni kool) ja Oliver Pikkor (Holstre põhikool), Birgit Murumägi ja Jüri Uha (Viljandi gümn) ning Greete Küper (Kitzbergi gümn) ja Kaupo Tammemäe (Viljandi gümn).

Võistluste protokolli ja galeriiga saab tutvuda Viljandimaa spordiliidu kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles