Maavanem ei anna parimaks valitud ideele rahagarantiid

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mäeltküla tööstuspargi eestvedaja Hellar Mutle (esiplaanil) on korduvalt käinud oma ideed omavalitsusjuhtidele selgitamas ning tema esitatud põhjendused mõjunud veenvalt.
Mäeltküla tööstuspargi eestvedaja Hellar Mutle (esiplaanil) on korduvalt käinud oma ideed omavalitsusjuhtidele selgitamas ning tema esitatud põhjendused mõjunud veenvalt. Foto: Elmo Riig / Sakala

Valdade ja linnade juhtide hääletuse järgi peaks euroliidult tuleva enam kui 11 miljoni euro eest Viljandimaal eelisjärjekorras valmis ehitatama kaks tööstusparki. Plaani peab toetama maavanem, kuid tema ei anna ühisotsusele mingit garantiid.

Enam kui kuu aega on maakonna omavalitsusjuhid käinud koos ning vaielnud selle üle, kelle esitatud projekt väärib rahastamist, et maakonna konkurentsivõime paraneks. Pärast seda, kui oma hinnangu on öelnud enamik valla- ja linnajuhte ning omavalitsuste liidu kutsutud eksperdid, on selgunud rohkem kui 30 ideest koosnev pingerida. Selle tipus seisavad Viljandi külje alla Mäeltkülla kavandatav tööstuspark ja samasugune ettevõtmine Suure-Jaani vallas. 

Valla- ja linnajuhtide otsused ei loe

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles