Linn annab vallale korvi

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linna ühendamisest teda ümbritseva rõngasvallaga on viimase aasta jooksul aina julgemalt kõneldud. Praegu näib siiski, et piiri kadumist nende kahe vahelt pole niipea oodata.
Viljandi linna ühendamisest teda ümbritseva rõngasvallaga on viimase aasta jooksul aina julgemalt kõneldud. Praegu näib siiski, et piiri kadumist nende kahe vahelt pole niipea oodata. Foto: Marko Saarm / Sakala

Suure tõenäosusega lükkab Viljandi linnavolikogu täna tagasi Viljandi valla hiljutise ettepaneku istuda ühinemisläbirääkimisteks laua taha.

Viljandi vald saatis Viljandi linnale ning Tarvastu, Kõpu ja Kolga-Jaani vallale liitumiskõneluste kutse aastavahetuse paiku. Lähiajal tiksub vastuse andmiseks ettenähtud aeg täis. Tarvastu vallavolikogu on juba soostunud ettepanekuga kaasa minema ning ka Kõpu rahvaasemikud asusid protokolliliselt jaatavale seisukohale. Kolga-Jaani vald ja Viljandi linn annava kosilasele nähtavasti korvi.

Selge ei

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles