Staieri talvejooksu võitis Sparta mees

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Staieri talvejooksu võitis Raivo Alla kohaliku mehe Heinar Vaine ees.
Staieri talvejooksu võitis Raivo Alla kohaliku mehe Heinar Vaine ees. Foto: Madis Luik

Teisipäeval Päril asetleidnud vastupidavusalade klubi Staier talvejooksu lõpusirgele jõudsid korraga kaks meest: Tallinna Sparta klubi liige Raivo Alla ja Staieri enda esindaja Heinar Vaine. Fotofinišit tarvis ei läinud, sest Alla hoidis Vainet päris enesekindla sammuga oma selja taga.

Ilmaolude tõttu veidi muudetud ja kilomeetri jagu lühemaks jäänud rajale asutas end 61 inimest. Pärilt maanteed mööda Heimtalisse ja sealt tagasi kulgenud jooksu esimesel poolel tegid liidritena tempot Heinar Vaine, Raivo Alla ja teine Sparta klubi liige Raido Mitt. Teisel poolel jäi Raido Mitt kahest esimesest mehest maha.

Raivo Alla sai ajaks 30.48, Heinar Vaine tulemus oli kaks sekundit kehvem ning Raido Mitt lõpetas temast omakorda minut ja kümme sekundit hiljem. Neljanda koha teenis Kristo Reinsalu klubist Stamina ning viienda Margus Koor klubist Lõunalõvi. Teise Viljandimaa mehena jõudis kuue sekka Olav Paris Staierist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles