Medaleid teeniti tõukeringist ja jooksurajalt

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enari Tõnström (paremal), kes pälvis Eesti sisemeistrivõistlustel 800 meetri distantsil pronksmedali, kuulus ka Sakala seltsi teatejooksu meeskonda. Pildil annab ta vahetust üle Ahto Kreele.
Enari Tõnström (paremal), kes pälvis Eesti sisemeistrivõistlustel 800 meetri distantsil pronksmedali, kuulus ka Sakala seltsi teatejooksu meeskonda. Pildil annab ta vahetust üle Ahto Kreele. Foto: Marko Mumm (Eesti kergejõustiku liit)

Nädalavahetusel Tallinnas peetud Eesti kergejõustiku sisemeistrivõistluste autasustamistseremoonial olid osalised kaks Viljandi kergejõustikuseltsi Sakala liiget: Enari Tõnström ja Kristo Galeta.

Meeste kuulitõuke võitnud Kristo Galeta jäi oma nädalatagusele saavutusele küll tublisti alla, ent oli tulemusega 18.24 kindlalt päeva parim.

Kui Galeta eelmisel nädalal maakonna rekordi 19.16 tõukas, ütles ta, et sihib järgmisena Euroopa sisemeistrivõistluste normi. Samas rõhutas ta, et sisetingimused pole talle kuigi meelt mööda. Lasnamäe hallis asetleidnud tiitlivõistlustel sai Sakala seltsi sportlane tulemuse kirja vaid kahel esimesel sooritusel: esimesel 17.46 ja teisel võidu toonud 18.24. Hõbemedali teenis tulemusega 17.78 Karl Koha Haapsalust ja kolmas oli tulemusega 16.69 Raido Kalbach Tallinna Kalevist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles