Spordimehed ajasid jalga viigipüksid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi käsipallimeeskond on andnud viimasel ajal põhjust kõnelda endast kogu Eestis. Viljandi linn andis esmaspäeval Ugala teatri saalis üle oma tänu ja tunnustuse – spordi aastapreemia.
Viljandi käsipallimeeskond on andnud viimasel ajal põhjust kõnelda endast kogu Eestis. Viljandi linn andis esmaspäeval Ugala teatri saalis üle oma tänu ja tunnustuse – spordi aastapreemia. Foto: Marko Saarm / Sakala

Esmaspäeval Ugalas peetud Eesti Vabariigi aastapäeva aktusele olid palutud ka Viljandi käsipallurid: linna aastapreemia pälvis Viljandi HC ja selle esindusmeeskond ning aasta noorsportlase tunnustuse Viljandi HC liige Karl Roosna.

Viljandi linnavolikogu otsusega kuulub spordi aastapreemia mittetulundusühingule Viljandi HC selle meeskonna mullu detsembris kodusaalis võidetud Eesti karika eest. Aasta noorsportlane, 17-aastane Karl Roosna esindas aga möödunud suvel Eestit Euroopa juunioride meistrivõistluste finaalturniiril ja ta kuulub ühtlasi Eesti rahvuskoondisse.

Kiitust pole kunagi ülearu

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles