Juhitavuse kaotanud autos hukkus Pärnu kohtunik

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolm päeva vana Honda Civic sai vastutulnud maasturilt löögi vasakusse külge. Selle tagajärjel hukkus tagaistmel naine ja raskelt sai viga roolis olnud mees.
Kolm päeva vana Honda Civic sai vastutulnud maasturilt löögi vasakusse külge. Selle tagajärjel hukkus tagaistmel naine ja raskelt sai viga roolis olnud mees. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandist paarkümmend kilomeetrit Tartu pool Oiu külas hukkus laupäeva õhtul 51-aastane naine, kui auto, milles ta kaassõitjana istus, kaotas ühes paremkurvis juhitavuse ja põrkas kokku vastu tuleva sõidukiga.

Tartust Viljandi poole sõitvas Honda Civicus juhi selja taga istunud Pärnu kohtumaja juht ja kohtunik, 51-aastane Annika Vendik sai kokkupõrkes nii raskelt viga, et teda päästa ei õnnestunud. Autojuht, 25-aastane Ülar sai raskeid vigastusi ja viidi otse Tartu kliinikumi.

Kolm päeva vana Honda Civicu juhi kõrvalistmel turvatoolis olnud 3-aastane laps ja tema selja taga istunud ema said õnnetuses väikseid vigastusi. Laps viidi Viljandi haiglasse tervisekontrolli, sest turvatooli rihmad olid talle raskes kokkupõrkes viga teinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles