Kuidas päästa dinosaurusi?

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artiste, kes Tallinna lauluväljaku rahvast pilgeni täis on toonud, pole just palju. Viimati sai selle trikiga hakkama Robbie Williams. Kuid ta saab lauluväljakul esineda vaid kolmel kuul aastast.
Artiste, kes Tallinna lauluväljaku rahvast pilgeni täis on toonud, pole just palju. Viimati sai selle trikiga hakkama Robbie Williams. Kuid ta saab lauluväljakul esineda vaid kolmel kuul aastast. Foto: Toomas Huik / Postimees

Kas olete vahel mõelnud, kui oluline on inimesele muusika? Mil moel see teda kujundab, juhib ja defineerib? Ja tagatipuks: kui palju on muusika tähtsus ajaga vähenenud? Võite ju käega rehmata ja öelda, et kisub kohe eos nutuks ja halaks, aga proovin siiski.

Mäletate, kui raske oli kunagi hankida oma lemmikbändi helikandjat ja kui palju rõõmu suure surmaga väljasebitud salvestis tõi? Sellest sündisid võimsad emotsioonid, mis liitsid kuulaja ja artisti justkui ühisesse vereringesse ning lasid neil koos kasvada.

Praegu elame keset konveieriliine ja meeletut tarbimist. Uued artistid tulevad

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles