Joosu eestvedaja sai ministri tunnustuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krister Kallas on veerandsaja-aastase tervisespordiklubi Joosu juhatuse esimees. Ees ootab taas tegus aasta.
Krister Kallas on veerandsaja-aastase tervisespordiklubi Joosu juhatuse esimees. Ees ootab taas tegus aasta. Foto: Peeter Kümmel

Tervise- ja tööminister Urmas Kruuse tunnustas teisipäeva õhtupoolikul Estonia talveaias maakondlikke terviseedendajaid. Viljandimaalt sai tunnustuse tervisespordiklubi Joosu juhatuse esimees Krister Kallas. 

 

«Auhind oli küll nimeline, aga see ei ole kindlasti ainuisikuliselt mulle,» ütles Kallas. «Me oleme üks meeskond ja tunnustust väärivad kõik. Selle taga on 25 aastat head ja järjepidevat vabatahtlikku tööd. Selle auhinna peal peaksid olema kõikide meeskonnaliikmete nimed.»

Kallas lausus, et au ja tunnustust on väärt Mati Tomson, Peeter Balõnski, Elmar Oja, Rein Karus, Henn Sepp, Enn Siimer, Johannes Maiste, Paul Kolla, Mati Kallas, Riho Männik, Andres Kiisler, Aivar Kiisler ja Margus Juurik ning kindlasti ka kõik nende pereliikmed. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles