Esimene nädal kinnitab viljandlaste sušilembust

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harmoonia peakokk Eveli Trofimov näitas Sakala palvel kohvikulaua taga sušitegemist. Seekord valmisid kaasaostmiseks soolalõhe, avokaado ja seesamiseemnetega riisirullid.
Harmoonia peakokk Eveli Trofimov näitas Sakala palvel kohvikulaua taga sušitegemist. Seekord valmisid kaasaostmiseks soolalõhe, avokaado ja seesamiseemnetega riisirullid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui 2013. aastal kirjutas Sakala, et Grand Hotel Viljandi hommikulaud on ainust koht, kus Viljandis regulaarselt sušit pakutakse, siis käesolevast nädalast on see Jaapani roog ka Harmoonia kohviku igapäevamenüüs. 

Varem oli suši Harmoonia peakoka Eveli Trofimovi sõnul vaid eripakkumises, kuid nüüd on kohvikus lausa eraldi sušimenüü, milles leidub kuus riisirullide varianti.

Suši meeldib viljandlastele suisa sedavõrd, et kohe esimestel päevadel küsiti telefonitsi, kas seda lõunaks saab ette tellida. Eveli Trofimovi ütlemist mööda võtsidki nad suši igapäevamenüüsse seepärast, et eripakkumised näitasid soovi selle järele. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles