Presidendilt kutse saanud juhid muutsid Viljandi kontsertaktuse aega

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Kümmel

Et mõjukad viljandimaalased jõuaksid õigel ajal vabariigi presidendi vastuvõtule ega solvaks kiirustamisega aastapreemiate saajaid, otsustati Viljandi linna ja valla iseseisvuspäeva kontsertaktus korraldada pidupäeva eelõhtul.

Varem on vabariigi aastapäeva Ugalas kontsertaktusega tähistatud 24. veebruaril. Küsimusele, miks otsustati see tänavu päev varasemaks tõsta, vastas korralduskomisjoni meeskonda kuuluv Viljandi linnavalitsuse kultuuri- ja noorsootöö spetsialist Vilja Volmer, et siis ei lähe 24. veebruar liiga pikale.

«Tehakse 23. õhtul ära, saab rahulikult võtta ning laureaatidega juttu ajada. 24. veebruaril on mitu välisündmust,» lausus ta, viidates sellele, et aastapäeval on plaanis jumalateenistus, iseseisvusmanifesti ettelugemine, pärgade asetamine kindral Laidoneri monumendi jalamile ja rivistus lauluväljakul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles