Agaraimad kibelesid oma häält andma

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kümmekond minutit pärast eelhääletuse algust täitis maakondlikus jaoskonnas Viljandi spordihoones kodanikukohust rohkem kui 15 inimest.
Kümmekond minutit pärast eelhääletuse algust täitis maakondlikus jaoskonnas Viljandi spordihoones kodanikukohust rohkem kui 15 inimest. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile südapäeval Viljandi spordihoone fuajees avatud maakondlikus valimisjaoskonnas oli esimestel töötundidel nii palju hääletajaid, et osa neist pidi komisjoni laua ees mitu minutit järjekorras seisma.

Ehkki jaoskond alustas tööd keskpäeval, oli mõni eriti usin kodanik juba varavalges naabruses asuvas maavalitsuses uurimas käinud, kas oleks võimalik seal oma valik ära teha.

Viljandimaa valimiskomisjoni esimees, maasekretär Küllike Kütt rääkis, et juba tööpäeva esimesel tunnil oli nende maja haldusjuht kokku sattunud paari inimesega, kes hääletamiskohta otsisid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles