Kolme riigi noored ajavad spordihoones palli korvi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval ja pühapäeval näitavad Viljandis oma oskusi kolme riigi paremad noortemeeskonnad. Virumaa Pallimängude Kooli loodud noorteliiga turniiril näeb mõõtu võtmas Läti, Soome ja Eesti tugevamaid, U-16 ja U-14 võistkondi.
Laupäeval ja pühapäeval näitavad Viljandis oma oskusi kolme riigi paremad noortemeeskonnad. Virumaa Pallimängude Kooli loodud noorteliiga turniiril näeb mõõtu võtmas Läti, Soome ja Eesti tugevamaid, U-16 ja U-14 võistkondi. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Homme ja ülehomme Viljandi spordihoones teoks saaval noorte korvpalliturniiril võtavad mõõtu kolme riigi omaealiste paremad meeskonnad kahes vanusegrupis, ent viljandlasi seekord mängu ei võeta.

Virumaa pallimängude kooli ellukutsutud korvpalliliigas teevad kaasa Eesti, Läti ja Soome U-16 ja U-14 vanuseklassi atsakamad meeskonnad, kes kahel Viljandis veedetaval päeval alustavad põhiturniiri kohtumistega.

Virumaa pallimängude kooli juhi Kalev Trummi sõnul on nende vanuseklasside parematel meeskondadel koduliigas tugeval tasemel mängudest vajaka ning see oli ka peamine põhjus uued võistlused algatada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles