Tordi eest nime otsiv kohvik punub Centrumisse pesa

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viiratsi Pagari juhataja Peeter Putnik (paremal) usub, et sellist tordivalikut, nagu on uues kohvikus, mujal Viljandis ei ole. Paiga headuses on veendunud ka tema tütar Luuna-Lee ja ettekandja Airi Põdra.
Viiratsi Pagari juhataja Peeter Putnik (paremal) usub, et sellist tordivalikut, nagu on uues kohvikus, mujal Viljandis ei ole. Paiga headuses on veendunud ka tema tütar Luuna-Lee ja ettekandja Airi Põdra. Foto: Elmo Riig / Sakala

​Centrumi kaubanduskeskuse esimesel korrusel avas laupäeval kohviku osaühing Viiratsi Pagar, mis püüab hiilata kondiitritoodete ja smuutidega. 

«Kreemikoogid, tordid, kompvekid, toorsalatid ja võileivad,» loetles Viiratsi Pagari juhataja Peeter Putnik praegu pakutavat. Ta lisas, et peagi tulevad letile käsitöökommid, kohapeal valmistatavad tervislikud smuutid ning jäätis. Lõunat seal ei pakuta.

Loodavad üksteist nimedega üle trumbata

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles