United võidutses kodusaalis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turniiri võitnud Suure-Jaani SK United meeskond
Turniiri võitnud Suure-Jaani SK United meeskond Foto: Erakogu

Laupäeval üheksandat korda mängitud saalijalgpalliturniiril «Suure-Jaani Cup» suutsid kohaliku spordiklubi United meeskonna mängijad esimest korda võidukarika koju jätta.

Kaheksa meeskonna osavõtul peetud turniiril viigistas Suure-Jaani United ühe alagrupikohtumise, kuid teistest lahingutest suutis ta väljuda võidukalt. Finaalis alistasid võõrustajad penaltiseeriaga SK Imavere Forssi, kes oli viimase kohtumise eel kõik mängud võitnud.

Nagu tunnistas Unitedi meeskonna juhendaja ja klubi juht Sergei Vassiljev, on esindus varasematel aastatel olnud enda korraldataval mõõduvõtu võidule väga lähedal, kuid võita pole õnnestunud. Vassiljevi sõnul ei tulnud seegi kord esikoht kergelt.

«Finaal oli väga raske, kaks korda tulime kaotusseisust välja. Ka penaltiseeriat juhtisid vastased, kuid meie väravavaht oli tubli,» kõneles ta. «Arvestades, et võitsime tänavu Viljandimaa meistri tiitli, pidime ka koduturniiri võitma.»

Pronksimängus alistas Lynx Aurum FC Metropoli 2:1. Viienda koha sai SK Tääksi, kes oli 3:0 parem Vändra Vaprusest. 7.-8. koha mängus oli JK Valgjärve 3:2 üle Viljandi JK Tulevikust.

Turniiri parimaks väravavahiks valiti Allar Joandi, resultatiivseim mängija oli Margus Terras.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles