Viljandi valla noored näitavad moodi

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi valla parimad noored moeloojad saavad võistelda "Noor moelooja 2015" konkursil. Foto on tehtud konkursil "Noor moelooja 2014".
Viljandi valla parimad noored moeloojad saavad võistelda "Noor moelooja 2015" konkursil. Foto on tehtud konkursil "Noor moelooja 2014". Foto: Marko Saarm / Sakala

Reedel toovad oma loomingu lavale Viljandi valla noored moeloojad. Teist korda asetleidev «Viljandi valla noor moelooja» toimub tänavu Heimtalis, kus lavale jõuab üheksa kollektsiooni.

Konkursile on registreerunud osalisi kahes vanusegrupis. Neist esimeses III–VI klasside arvestuses tuleb näitamisele kuus kollektsiooni Kalmetu ja Heimtali põhikoolist. Teises vanuseklassis ehk VII–IX klasside hulgas on valminud kolm esitlust.

Sarnaselt Viljandi kolme põhikooli moeetendusele on ka konkursi «Viljandi valla noor moelooja» parimatel võimalus võistelda tuleval reedele Sakala keskuses toimuval konkursil «Noor moelooja 2015».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles