Ühised edulood, ühised rõõmud

, Viljandimaa omavalitsuste liidu juhatuse esimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalevi Kaur
Kalevi Kaur Foto: Marko Saarm / Sakala

VABARIIGI AASTAPÄEVA künnisel teen sümboolse kummarduse kõikidele teile, head viljandimaalased. Ühine kultuuriruum seob meid maakonnaks, rahvaks ja riigiks. Tervikuks, mida viib edasi koos mõtlemine ja tegutsemine. Luues võimalusi, innustades majanduse vedureid ja toetades abivajajaid, oleme ühiselt loonud kõik selle, mille üle saame uhked olla. Tunnistagem, et tuleviku kujundamise võti on meie endi käes.

Teadupärast on paljudest lülidest koosnev kett just nii tugev, kui tugev on nõrgim lüli. Sama lugu on meie ühiskonna ja omavalitsustega. Meie ühine eesmärk on seista igal sammul hea selle eest, et meil ei oleks väärtusetuid ning unustusehõlma vajunud inimesi ja piirkondi. Tasakaalu saavutamine on kõikidest eesmärkidest alati suurim.

Omavalitsuste tugevus püsib just piirkonna ettevõtluse ja elanikkonna rahulolu najal. Ettevõtluse edendamist on õigustatult peetud arengustrateegia võtmekohaks. Tasuvad kodulähedased töökohad on võlusõna, mille elustumine paljude inimeste unistused täide viib.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles