Õppurid kaitsesid võrkpalliplatsil kooli au

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paalalinna kooli tüdrukud said kooliliiga võrkpalliturniiril võidu.
Paalalinna kooli tüdrukud said kooliliiga võrkpalliturniiril võidu. Foto: Margit Kurvits

Kolmapäeval Suure-Jaanis mängitud Viljandimaa kooliliiga võrkpalliturniiri võitsid Suure-Jaani meeskond ja Paalalinna kooli naiskond.

Kuuendate kuni üheksandate klasside õpilaste mõõduvõtt oli rahaliigale ehk teisisõnu neile õpilastele, kel pole võrkpalliliidu litsentsi.

Naiskondi oli turniiril neli. Täiseduga esikoha võitnud Paalalinna kooli esindus loovutas kolme kohtumise peale vaid ühe geimivõidu Kitzbergi gümnaasiumile. Teise kohaga lõpetas kahe võiduga Suure-Jaani, kolmas oli Jakobsoni ning neljas Kitzbergi gümnaasuimi naiskond.

Ehkki Karksi valla esindusel ei õnnestunud võita ühtegi kohtumist, suutsid karksilased kõigile konkurentidele osutada visa vastupanu ning võtta ühe geimivõidu.

Esikohakarika teeninud naiskonda kuulusid Sirli-Stella Jõgis, Kristella Cäroly Orujärv, Inger Kaljula, Carmen Nõmm, Rebeca Villem, Laura Stina Kivistik ja Grete Jaeski. Tüdrukuid juhendab õpetaja Reet Mutso.

Noormeeste võistkondi oli turniiril viis. Täiseduga sai esikoha Suure-Jaani esindus. Teise kohaga lõpetas Paalalinna kool ja kolmandana Abja gümnaasium. Esikolmikule järgnesid Jakobsoni ja Kalmetu kool.

Võõrustaja seisuses mänginud Suure-Jaani meeskonnas käisid õpetaja Erla Sootsi juhendamisel väljakul Marten Ritson, Timo Siim, Tanel Kondel, Marten Mõttus, Reiko Männik, Joonas Simuste ja Asser-Auris Kees.

Maakondliku etapi tublimad pääsevad edasi Eesti koolispordi liidu regionaalsele finaalturniirile, kus neil tuleb mõõtu võtta Pärnu linna ning Pärnu- ja Saaremaa eelturniiri tugevamatega. Kooliliiga üle-eestiline finaalturniir mängitakse kevadel Viljandis.

Viljandimaa kooliliiga tütarlaste turniiri protokolli leiab siit, noormeeste omaga saab tutvuda siin.

Paalalinna kooli tüdrukud said kooliliiga võrkpalliturniiril võidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles