Kolga-Jaani poisid tegid koolide turniiril puhta töö

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolga-Jaani poisid tõestasid, et nende koolis on väga head korvpallurid.
Kolga-Jaani poisid tõestasid, et nende koolis on väga head korvpallurid. Foto: Margit Kurvits

Viljandimaa spordiliidu korraldusel peetud maakonna koolide kuuenda kuni üheksanda klassi poiste korvpalliturniiril selgusid paremad kahes arvestuses, maa- ja suurte põhikoolide seas.

Oma absoluutset paremust tõestasid Kolga-Jaani õpilased. Esmaspäeval Viljandis asetleidnud maapõhikoolide mõõduvõtu võitsid nad päris korraliku ülekaaluga. Väljaspool võistlusarvestust tegid nad aga edukalt kaasa ka 10. veebruaril asetleidnud suurte koolide turniiril, kus osalesid peale nende Viljandi Kesklinna, Paalalinna ja Jakobsoni kooli ning Suure-Jaani kooli esindus. Ehkki selle turniirisüsteemis peetud võistluse läbisid nemad ainsana kaotusteta, kuulus esikoht Jakobsoni kooli esindusele, kes lõpetas võiduga kolm kohtumist. Teise koha sai Paalalinna ja kolmanda koha Kesklinna kooli meeskond.

Jakobsoni kooli võistkonda juhendas õpetaja Tanel Heli ning selle parimaks mängijaks nimetati Raiko Kalev. Veel kuulusid meeskonda Stevo Sangernebo, Rafael Arslanov, Kenet Oru, Joosep Sankmann, Sten Vainos, Andi-Ermo Uustalu ja Rivo Tasane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles