Klubi otsib turniirilt uusi proovikive

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi jäähokimeeskond on tänavu suutnud kaotusi vältida. Spordiliidu Jõud meistrivõistlustel tuleb tal veel vastamisi minna Saare- ja Jõgevamaa esindusega. Pilt on tehtud detsembris Lõuna-Eesti liiga kohtumisel HK Äksiga. Sama vastasega pistavad viljandlased uuesti rinda tuleval teisipäeval kodujääl.
Viljandi jäähokimeeskond on tänavu suutnud kaotusi vältida. Spordiliidu Jõud meistrivõistlustel tuleb tal veel vastamisi minna Saare- ja Jõgevamaa esindusega. Pilt on tehtud detsembris Lõuna-Eesti liiga kohtumisel HK Äksiga. Sama vastasega pistavad viljandlased uuesti rinda tuleval teisipäeval kodujääl. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi hokiklubi meeskond alustas Eestimaa spordiliidu Jõud meistrivõistlusi magusa 3:2 võiduga ja ees seisab veel kaks kohtumist.

Sel mõõduvõtul teeb tänavu kaasa küll kaheksa võistkonda, aga paremad selguvad kahes tugevusgrupis. Lõuna-Eesti teise liiga liider Viljandi on paigutatud tugevamasse seltskonda ja võitja selgub üheringisel turniiril.

Viljandi mehed alistasid laupäeval kodujääl 3:2 HK Saku. Tasavägiselt kulgenud vastasseisus olid võitjatest täpsed Ott Tootsi, Ragnar Soo ja Mihkel Peips.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles