Riigikogusse pürgiv Priit Toobal poliitilist isolatsiooni ei tunne

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järva- ja Viljandimaa valimisringkonnas riigikokku kandideerival Priit Toobalil on pooleli kohtuprotsess. «See häirib mind, aga ei sega tööd tegemast,» nentis ta.
Järva- ja Viljandimaa valimisringkonnas riigikokku kandideerival Priit Toobalil on pooleli kohtuprotsess. «See häirib mind, aga ei sega tööd tegemast,» nentis ta. Foto: Liis Treimann / Postimees

Riigikokku pürgiva Keskerakonna peasekretäri Priit Toobali arvates on mitme partei väljaütlemine, et tema Edgar Savisaare juhitava erakonnaga koostööd ei tee, osa valimiskampaaniast. «Kui valimistulemused on käes ja selgub, et Keskerakonnaga loodav koalitsioon võimaldab ära teha kõige rohkem, küll siis ka koostööd tehakse,» ütles ta.

Priit Toobal, kas te käisite vaatamas teatri NO99 lavastust «Savisaar»?

Käisin küll, aga mitte esietendusel. Mind jättis see muusikal külmaks: ei ajanud vihale ega tekitanud muid tugevaid emotsioone. Näitlejatest meeldis mulle Maarika Vaarik, kes mängis hästi, aga minu meelest ei suutnud ka tema ära tabada Edgar Savisaare olemust. Oli mõningaid huvitavaid momente ja äratundmisrõõmu, aga seda on suutnud pakkuda teisedki humoristid, kes on Savisaart järele teinud. Ja teisest vaatusest ei saanud ma päris hästi aru.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles