Tüdruk püüdis klassiõele liimi joota

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kahe teismelise koolitüdruku tüli päädis joogi sisse liimi sokutamisega ning nüüd käsitleb teo tagamaid politsei.

Õnneks jäi ohvril liimijook joomata, sest üks kaasõpilane jõudis teda selle eest hoiatada.

Juhtum leidis aset Viljandi Paalalinna koolis. Selle direktor Aavo Palo ütles, et ei ole teo tagamaadega kursis ega ole kõnealuste tüdrukutega rääkinud. Direktor nentis, et ei pidanud sekkumist vajalikuks, sest õpilastega vestlesid kooli sotsiaalpedagoog ja õppejuhataja ning kannatanu esindaja tegi politseile avalduse.

Sotsiaalpedagoog Kertu Reinsalu ütles, et konflikti sattusid kaks tüdrukut kaheksandast klassist, kus õpivad 14-15-aastased lapsed. Asi juhtus mõni nädal tagasi.

«Nad sõnelesid omavahel ja läksid tülli. Praeguseks on tüdrukud ära leppinud ja saavad omavahel kenasti läbi,» lausus Reinsalu, kes on ühtlasi kõnealuse klassi juhataja.

Millist liimi ja kui palju õpilane kaaslase joogi sisse pani ning kuivõrd võinuks see tervisele ohtlik olla, ei teadnud sotsiaalpedagoog öelda. 

«Tüdruk pani oma sõnul liimi väga vähe ning võib-olla poleks jooja sellest arugi saanud,» vahendas Reinsalu. «Ta selgitas, et ei tahtnud paha ja käitus nõnda rumalusest.»

Kaks tüdrukut pole Reinsalu teada varem tülitsenud ning neil pole koolis probleeme olnud. Ta lisas, et suhtles ülalkirjeldatud juhtumi pärast ka mõlema tüdruku vanematega.

Politsei pressiesindaja Kerly Peitel ütles, et politsei on juhtunu tõttu algatanud väärteomenetluse, aga kuna uurimine käib, ei ole praegu võimalik täpsemaid kommentaare jagada. 

Küsimusele, millal jõuab asi nii kaugele, et politsei saab sellest rääkida, vastas Peitel: «Ennustamisega politsei ei tegele. Väärteomenetluse läbiviimiseks ette nähtud maksimaalne aeg on aga kaks aastat.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles