Hallis jagati talvised medalid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval Viljandi Paalalinna viilhallis asetleidnud maakonna talvisel kergejõustikumedalite jagamisel polnud konkurents just ülemäära tihe. Kõige enam mehi pani end proovile kaugushüppes ja sprindis, vastavalt kuus ja viis sportlast. Naiste mõõduvõtul andsid tooni noorteklassi tüdrukud.

Maakonna meistrivõistlustel selgitati paremaid seitsmel alal. Meeste kaugushüppes saavutas tulemusega 6.59 võidu Carol Rebane. Sprindivõistlusel, mis olude sunnil peeti vaid 40-meetrisel rajal, näitas parimat aega 5,32 Martin Männik.

Meeste kuulitõukes ja teivashüppes võidutsesid seeniorieas sportlased. Aivar Hommik ületas päeva parimana teivashüppes 3.80 ja Hannes Männik tõukas kuuli 11.75. Meeste tõkkesprindis ja kõrgushüppes võttis võidu Kristjan Tafenau tulemustega 10,38 ja 1.90. Kolmikhüppes oli Kevin Basovi võiduaeg 13.06.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles