Jääkarestajad ei mahu tööd tegema autosid täis pargitud tänavatele

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui veel esmaspäeva lõuna ajal oli tänav Kondase keskuse ees jääroopaid täis, siis pärastlõunal olid need maha hööveldatud.
Kui veel esmaspäeva lõuna ajal oli tänav Kondase keskuse ees jääroopaid täis, siis pärastlõunal olid need maha hööveldatud. Foto: Marko Saarm / Sakala

Teehooldajale teevad talvel suurimat muret need sõiduteed, mille mõlemale poole on pargitud autod, sest seal on raske lund lükata või jääd karestada.

Sakala esmaspäeva ennelõunane ringkäik Viljandis näitas, et jääroopas teid oli mitmel pool, eriti jäid silma aga Männimäe tee ning vanalinnas Lossi ja Pikk tänav, mis meenutasid kuumaastikku.

Nagu selgitas Viljandi linnavalitsuse teede spetsialist Heikki Teearu, on vanalinna tänavaid aeg-ajalt karestatud. «Oleme mõned korrad karestanud, aga tänavaremondi tõttu on natukene kitsas ja ligipääs pole olnud väga hea. Karestama peab veel,» lausus Teearu eile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles