Suve juhatab sisse Dr. Alban ja otsad tõmbab kokku Smokie

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päevinäinud heleroheline laululava, mille ees laiub katkiste laudadega tantsupõrand, saab Võrtsjärve suvepeo korraldaja Heiti Salumetsa sõnul enne festivali täiesti uue näo – seda tänu Dr. Albanile, kes pärast pikki läbirääkimisi andis nõusoleku Viljandimaa metsade vahel esinemiseks.
Päevinäinud heleroheline laululava, mille ees laiub katkiste laudadega tantsupõrand, saab Võrtsjärve suvepeo korraldaja Heiti Salumetsa sõnul enne festivali täiesti uue näo – seda tänu Dr. Albanile, kes pärast pikki läbirääkimisi andis nõusoleku Viljandimaa metsade vahel esinemiseks. Foto: Ketlin Beljaev / Sakala

Ulge puhkealast saab mai lõpul kaheks päevaks festivaliala, kus praegune laululava kaetakse riidega ja katkiste laudadega tantsupõrand poodiumitega 1990-ndatel laineid löönud Dr. Albani tulekuks. 

Juba kolme ja poole kuu pärast tuleb Ulge puhkealal kahepäevane suve algust kuulutav festival, mille kallal on korraldaja Heiti Salumets töötanud eelmise aasta augustist. Ainuüksi kokkuleppe kinnitamiseks, et peaesineja Dr. Alban Võrtsjärve äärde tuleks, kulus umbes pool aastat, sest lisaks esinemispaigale vajas läbirääkimisi ka näiteks turvalisuse teema. 

«Dr. Albanil on omad nõudmised ja kõik saab tehtud nii maksimaalselt kui võimalik,» ütles Salumets, kes korraldas eelmisel aastal samas kohas kaks Võrtsjärve suvepidu. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles