Hariduselu sai ligi 55 000-eurose rahasüsti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

1,67 miljonist eurost, mille riik eraldas õpilasvõistluseks ning õpetajate ja haridusasutuste juhtide täiendusõppeks, jõudis 54 288 eurot Viljandimaa omavalitsuste liidu kontole.

Haridus- ja teadusministeeriumi toetus jaguneb kaheks. Üks osa sellest on mõeldud üldhariduskoolide ja koolieelsete lasteasutuste õpetajate ja juhtkondade ühisõppeks ning heade praktikate levitamiseks haridusasutustes. Teine toetab maakondlike aineolümpiaadide ja õpilasvõistluste korraldamist ning edukate õpilaste saatmist üleriigilistele olümpiaadidele ja võistlustele.

Ministeerium on teada andnud, et toetuse jaotumine ja kasutamine tuleb selle saajatel kokku leppida aineõpetajate ja haridusasutuste juhtide ühendustega. «Eelistatud valdkondadeks on uue õpikäsitluse juurutamine, erivajadustega laste toetamine, uuenduslike ühisõppe vormide kasutamine, õpetajakutse omistamiseks ettevalmistumine ning koolieelse lasteasutuse seaduse uuenduste tutvustamine,» seisis ministeeriumi teates.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles