Viljandi haiglas lõpetas edukas lend

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Värskelt tasemeõppe lõpetanud meditsiiniõed Ariš Thea Puu ja Tiiu Rannu näitasid Viljandi haigla endoskoopia kabineti gastroskoopi.
Värskelt tasemeõppe lõpetanud meditsiiniõed Ariš Thea Puu ja Tiiu Rannu näitasid Viljandi haigla endoskoopia kabineti gastroskoopi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kahe aasta jooksul Tartu tervishoiu kõrgkooli üliõpilasena uusi teadmisi kogunud ja ennast koduse Viljandi haigla seinte vahel täiendanud 22 õde ja 14 hooldustöötajat said kätte diplomi.

«Arvestades asjaolu, et see oli täiskoormusega õpe, mis läbiti töö ja pere kõrvalt, on lõpetanutel põhjust enda üle väga uhke olla,» lausus kõrgkooli õe ja ämmaemanda õppekavade juht Kersti Viitkar.

Viljandi haigla õde Ariš Thea Puu ei teinud saladust, et õpitud sai eelkõige öötundidel, sest pere ja laste arvelt ei saa midagi vähemaks võtta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles