Tudengibänd loodab internetist toetust leida

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansamblisse Ars Apta kuulub viis muusikut (vasakult): Karl-Markus Kohv, Sänni Noormets, Ainar Toit, Mati Tubli ja  Vootele Ruusmaa.
Ansamblisse Ars Apta kuulub viis muusikut (vasakult): Karl-Markus Kohv, Sänni Noormets, Ainar Toit, Mati Tubli ja Vootele Ruusmaa. Foto: ARS APTA

Viljandi kultuuriakadeemia muusikaosakonna kasvandike bänd Ars Apta soovib veebiplatvormi Hooandja abiga üllitada debüütalbumi.

Kogumiku «Ajaillusioon» väljaandmiseks on tarvis 1500 eurot. See kuluks lugude viimaseks viimistlemiseks ja plaatide valmistamiseks.

Ars apta tähendab ladina keelest tõlgituna seotud kunsti. Sellenimeline Viljandi ansambel põimib pärimusmuusikat tänapäeva ja eri žanritega. «Mitmekihilise kõlapildiga muusika eesmärk on tuletada kuulajale meelde meie esivanemate laulude ilu ja neis peituvat tarkust,» seisab ansambli abipalves. Plaadil leidub ka omaloomingut, kuid põhiline ainestik pärineb ikkagi pärimusmuusikast.

Valminud plaati plaanitakse esitleda Viljandis, Tartus, Tallinnas ja Pärnus. Noorte endi ja plaadi kohta võib lisainfot leida Ars Apta sotsiaalvõrgustiku Facebook ja Hooandja lehelt.

Kui 8. märtsiks kogu vajaminevat summat kokku ei saada, kantakse raha veebivärava poliitika kohaselt toetajatele tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles