Viljandimaa mees viib Visu suusad maratonile

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Need Visu suusad on valminud 35 aastat tagasi, kuid nendega on endiselt võimalik sõita paarisaja parema mehe konkurentsis.
Need Visu suusad on valminud 35 aastat tagasi, kuid nendega on endiselt võimalik sõita paarisaja parema mehe konkurentsis. Foto: Marko Suurmägi

Viljandimaa mees Enno Torim astub sel aastal Tartu maratoni starti Visu suuskadega, mis tõenäoliselt on vähemalt 35 aastat vanad. Torim ei lähe aga maratonile sugugi nalja tegema, vaid püüab kohta 200 seas.

2012. aastal 197. kohaga lõpetanud Torim otsustas Visu suuskade kasuks, sest need on väga tugeva paindega ja praegustes ilmaoludes on neid tema hinnangul lihtsam hästi tööle saada. «Ma arvan, et pidamine läheb sel aastal kliistri peale ja neil Visu suuskadel on pidamisala pikem,» selgitas ta.

Lisaks on korraldajad hoiatanud, et selle aasta maratoni viimased 15 kilomeetrit kulgevad üsna kehval rajal. Vanu Visu suuski pole omanikul aga kahju kriimustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles