Liba-Sakala: Juubeliküsitlus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Toobal
Priit Toobal Foto: Erik Prozes

​Priit Toobal, mis tähendus on Liba-Sakalal teie elus?

Olen olnud Liba-Sakala lugeja sellest ajast alates, kui tähti tundma hakkasin, ehk siis esimesest numbrist peale. Imetlesin seda, kuidas juba tollal jooni võtma hakanud peavoolu-, et mitte öelda kartellimeedia kõrval saab tegutseda selline sõltumatu väljaanne. Õige pea hakkasin ka ise kirjutama Liba-Sakalale sõltumatuid uudisnuppe ja arvamuslugusid. Et olen aga natuurilt selline tagasihoidlik inimene, ei julgenud neid toimetusse saata, vaid kirjutasin sahtlisse.

Siis ühel päeval võtsin julguse kokku, haarasin sahtli kaenlasse, istusin Suure-Jaani–Viljandi bussi ja mõtlesin, et näitan toimetuses oma tööd ette. Juhuse tahtel sattus aga bussis minu kõrvale istuma Helmut Hallemaa ja jutu käigus näitasin tallegi oma sahtlit. Helmut arvas, et Liba-Sakala oleks minusugusele talendile raiskamine, ning Viljandisse jõudnud, astusingi toimetuse asemel hoopis Keskerakonda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles