Valimiste valvur korraldatavates üritustes midagi hirmsat ei näe

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Toobal ja teised plakatipoisid panid neljapäeval Suure-Jaani valda üles 20 plakatit, mis annavad teada valimisüritusest. Riigikogu valimiste valvurid selles hea tavaga vastuolu ei näe.
Priit Toobal ja teised plakatipoisid panid neljapäeval Suure-Jaani valda üles 20 plakatit, mis annavad teada valimisüritusest. Riigikogu valimiste valvurid selles hea tavaga vastuolu ei näe. Foto: Kuvatõmmis

​Et riigikogu valimiste lähenedes kerkib ikka ja jälle esile juhtumeid, kus erakonnad üritavad head valimistava rikkuda, otsustas Sakala uurida kahte ettevõtmist: Keskerakonnas parlamenti kandideeriva Priit Toobali plakatikleepimist ja Vabaerakonna kandidaadi Mati Ilissoni korraldatavat Mulgimaa ettevõtluspäeva.

Reede ennelõunal avaldas Priit Toobal sotsiaalvõrgustikus Facebook pildi järgmise teatega: «Eile hilisõhtul olime plakatipoisid. Kutsun Suure-Jaani kandi rahvast sel pühapäeval kell 14 gümnaasiumi aulasse juttu puhuma ja Mait Maltist kuulama. Tule kindlasti!»

Fotol kinnitab Toobal plangule trükist, millel on Keskerakonna Viljandi- ja Järvamaa ringkonna esinumber Mailis Reps. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles