Maakonnaturniiril on pall lendu lastud

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahel viimasel hooajal tegi maakonna meeste võrkpalli meistrivõistlustel kaasa kuus võistkonda ja mõlemal korral lõpetas kuldmedaliga Cheers. Pilt on tehtud mulluselt finaalkohtumiselt.
Kahel viimasel hooajal tegi maakonna meeste võrkpalli meistrivõistlustel kaasa kuus võistkonda ja mõlemal korral lõpetas kuldmedaliga Cheers. Pilt on tehtud mulluselt finaalkohtumiselt. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eelmisel pühapäeval alustasid naiskonnad Viljandimaa võrkpallimeistri selgitamist. Meeste esimene vastasseis leiab aset täna Päri spordihoones.

Maakonna naiste võrkpalli meistrivõistlustel osaleb tänavu kuus võistkonda. Tiitlit ihkavaid meeskondi on aga möödunud aastatega võrreldes nadilt, vaid neli.

Turniiri korraldaja ja peakohtuniku Sven Jakobsoni sõnul tuli naiskondade rohkus meeldiva üllatusena. «Paar viimast aastat pole naiste meistrit osalejate puudusel selgitatudki,» nentis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles