Janno Ligur otsib Stardipaigas tuge

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mullu Eesti parimaks rallikrossisõitjaks nimetatud Karksi-Nuia noormees Janno Ligur valmistub praegu täie tõsidusega Euroopa meistrivõistluste uueks hooajaks. Seitsmest etapis koosnev Euroopa sari algab 24. aprillil Portugalis.

Mullu Euroopa meistrivõistluste etapil Belgias esimese eestlasena pjedestaalile tõusnud Janno Lirgu on tänavu seadnud eesmärgiks koha esikolmikus hooaja koondtabelis ning teeb praegu selle nimel tugevasti tööd.

Ligur Racingu meeskonna hooaja eelarve kipub sõitja sõnul ideaalis ulatuma viiekohaliseks.

Janno Liguri selgitust mööda on ta praegu internetiportaalis stardipaik.ee postitanud tutvustuse ja palve end toetada, et katta Euroopa meistrivõistluste sarja osavõtulitsentsi.

Autosportlase sõnul tuleb 3900-eurone litsents välja osta märtsis ning kogu summa tuleb ära anda korraga.

«Seetõttu otsustasimegi selle portaali abiga toetajaid juurde leida,» lausus Ligur. «Paari päevaga on kogunenud päris kena toetus. Olen kõigile abistajatele väga tänulik.»

Eile ennelõunal oli stardipaik.ee keskkonna kaudu Janno Liguri püüdlustele õla alla pannud 18 inimest, abistajate toel oli vajaminevast litsentsitasust koos 16 protsenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles