Viljandi poiss tegi Venemaal tegusid

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaal korraliku võistluse teinud Kevin Ervald (sinises) jäi mõneks ajaks veel Kaliningradi treeninglaagrisse.
Venemaal korraliku võistluse teinud Kevin Ervald (sinises) jäi mõneks ajaks veel Kaliningradi treeninglaagrisse. Foto: Valdeko Kalma

Viljandi Tuleviku maadlusklubi sportlane Kevin Ervald teenis Venemaal peetud tugeva tasemega rahvusvahelisel noorte jõuproovil kolmanda koha.

Kaliningradi oblastis Gussevos seitsme riigi maadlejate osalusel asetleidnud turniiril tegid kaasa 1998. aastal ja hiljem sündinud noormehed ning Kevin Ervald konkureeris 16 osalejaga kaalus alla 54 kg.

Viljandi spordikooli õpilane alustas uhke 10:0 võiduga Iisraeli maadleja Roni Naftali üle. Järgmises ringis kaotas ta aga Dagestanist pärit Denislam Tahtarovile. Et Dagestani noormees võitles end finaalmatšini, sai Kevin Ervald õiguse jätkata kaotajate ringis võistlust pronksmedali eest. Seal alistas ta 6:2 Saksamaa esindaja Oliver Koki ja otsustavas matšis 3:2 lätlase Jevgeni Bebriši.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles