Jürgen Ligi: viie rikkama riigi hulka jõudmine on liiga ambitsioonikas siht

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna Viljandi- ja Järvamaa piirkonna esinumber Jürgen Ligi andis Sakalale intervjuu partei valimisbussis, mis nädal tagasi kampaaniatuuril Viljandis peatus. Otsekui tõestamaks, et endine rahandusminister pole ainult konfliktidega vaenlasi kogunud, vaid ka sõpru leidnud, astus usutluse ajal ligi üks naine ja andis talle peotäie nelke.
Reformierakonna Viljandi- ja Järvamaa piirkonna esinumber Jürgen Ligi andis Sakalale intervjuu partei valimisbussis, mis nädal tagasi kampaaniatuuril Viljandis peatus. Otsekui tõestamaks, et endine rahandusminister pole ainult konfliktidega vaenlasi kogunud, vaid ka sõpru leidnud, astus usutluse ajal ligi üks naine ja andis talle peotäie nelke. Foto: Elmo Riig / Sakala

​Reformierakonna Viljandi- ja Järvamaa piirkonna esinumber Jürgen Ligi andis Sakalale intervjuu partei valimisbussis, mis nädal tagasi kampaaniatuuril Viljandis peatus. Otsekui tõestamaks, et endine rahandusminister pole ainult konfliktidega vaenlasi kogunud, vaid ka sõpru leidnud, astus usutluse ajal ligi üks naine ja andis talle peotäie nelke.

Jürgen Ligi, viimastel nädalatel on kasinuspoliitika Euroopas kõikuma löönud. Isegi Euroopa keskpank soovitab hakata kõvasti laenuraha kulutama. Kuidas teie sellele vaatate?

Kulupoliitikas nõutakse riikidelt endiselt reforme ja mul selle koha pealt keskpangale etteheiteid ei ole, kui ta ostab võlapabereid järelturult. Ma küll ei oleks toetanud sellist rahatrükki, aga see on ikkagi tagastatav raha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles