Kokkupõrge lõppes juhtidele õnnelikult

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandist nelja kilomeetri kaugusel põrkasid kokku Volvo kaubik (vasakul) ja Mercedes-Benzi teehooldusauto.
Viljandist nelja kilomeetri kaugusel põrkasid kokku Volvo kaubik (vasakul) ja Mercedes-Benzi teehooldusauto. Foto: Politsei

Teisipäeva hilistel õhtutundidel põrkasid Viljandist neli kilomeetrit Imavere pool kokku vasakpöördeks valmistuv sahaga teehooldeauto ja veok.

Ükski inimene õnnetuses viga ei saanud, kuid suured autod said kõvasti kannatada ning päästjad koristasid Klaassepa ristmikul õnnetusest maha jäänud autode juppe päris pikka aega.

Politsei esialgsetel andmetel seisis soolapuistur Mercedes-Benz Klaassepa ristmikul ja ootas vasakpöörde sooritamise võimalust, kui talle sõitis Imavere poolt vastu Volvo veoauto. Selle juht selgitas politseile, et oli puisturi kollaseid vilkureid märgates ehmunud, äkiliselt pidurdanud ja kaotanud oma sõiduki üle kontrolli. Volvo kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas puisturiga kokku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles