Tondilossid jäävad alasti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sügisel vaeti linnavalitsuses ideed katta rahvusvahelisteks hansapäevadeks kaks vanalinnas enim silma riivavat tühja hoonet kangaga, millele on trükitud sama hoone korrastatud fassaadi pilt. Nüüdseks on see mõte kõrvale lükatud ning tondilossid jäävad linna külalistele imetleda samasugusena, nagu viljandlased on neid juba ammu harjunud nägema.

Avalike suhete ja turismiameti juhataja Johan-Kristjan Konovalovi sõnul arutleti tõepoolest selle üle, kas Laidoneri platsi ääres paiknevat endist kultuurikooli ja Linnu tänaval otse raekoja kõrval lagunevat omaaegset täiskasvanute gümnaasiumi saaks mingil moel ajutise fassaadikattega nägusamaks kujundada.

«Uurisime võimalusi ja tõdesime, et see läheks siiski liiga palju maksma. Klassifitseerisime teema lihtsalt üheks ideeks, millel ei olnud määratud teostuda,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles