Linnasaun jääb terviseameti heakskiitu ootama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi linnavalitsus andis esmaspäeval linnasauna avamiseks Kaalu tänaval nõusoleku tingimusega, et terviseamet teeb kerise kütmise ajal leiliruumis õhu kvaliteedi kontrolli.

Esmaspäevasel istungil otsustas linnavalitsus sõlmida linnasauna rendi lepingu, kui on saadud terviseameti kinnitus, et sauna leiliruumi õhk on kasutajatele ohutu.

Viljandi linnapea Ando Kiviberg ütles, et istungil jõuti arusaamisele, et saunapidamiseks saab lepingu sõlmida siis, kui selle ohutuses ollakse täiesti kindlad.

«Kui linn võtab saunapidamise enda peale, vastutame ka kõigi saunas käijate tervise eest. Saame sauna avada kohe, kui mõõtmised on selle ohutust tõestanud,» lausus Kiviberg.

Viljandi Päevakeskuse juhataja Marek Mummi sõnul saab mõõdistusi tegev spetsialist Tartust Viljandisse tulla kõige varem tuleval teisipäeval, 17. veebruaril. «Mõõdistuste tulemused peaksid selguma järgmiseks päevaks ja kui kõik on korras, oleme valmis sauna linnarahvale sama nädala neljapäeval avama,» selgitas Mumm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles