Mustlasse kavandatakse talunike hüppelauda

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarvastu vallavanem Alar Karu näitab Mustla peatänava ääres asuvat tühja platsi, kuhu peaks kerkima Mulgimaa mahetootjate paradiis. Praegu on sellest olemas vaid eskiis.
Tarvastu vallavanem Alar Karu näitab Mustla peatänava ääres asuvat tühja platsi, kuhu peaks kerkima Mulgimaa mahetootjate paradiis. Praegu on sellest olemas vaid eskiis. Foto: Marko Saarm / Sakala (repro)

Osaühing Undi Teenused soovib Tarvastu valla abiga rajada Mustlasse ökoloogiliselt puhta kohaliku tooraine töötlemis- ja logistikakeskuse.

Lisaks külmutamis- ja ladustamisvõimalustele on hoonesse planeeritud seadmed tooraine külm- ja kuumpressimiseks, pastöriseerimiseks, kuivatamiseks ja pakendamiseks. Tegijate mõtteis mõlgub ka mahesöödaveski ning osakond toodete katsetamiseks ja disainimiseks.

Kogu ilu tahetakse paigutada Mustla vallamaja vastas asuvale kinnistule, mis kuulub Undi Teenustele. Selle juht Peeter Peek rääkis, et ettevõte soetas maa 2000. aastal plaaniga rajada sinna ärikeskus koos bussijaama, turu, konverentsikeskuse, ujula ja muude lisarõõmudega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles