Mehed tekitasid ühe pingelise nädalalõpu lisaks

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi käsipalliklubi teenis nädalavahetusel Balti liigas kaks võitu ning tagas endale koha nelja tugevama turniiril. Pildil on pärast vigastusest tingitud neljanädalast pausi ründamas mängujuht Karl Roosna.
Viljandi käsipalliklubi teenis nädalavahetusel Balti liigas kaks võitu ning tagas endale koha nelja tugevama turniiril. Pildil on pärast vigastusest tingitud neljanädalast pausi ründamas mängujuht Karl Roosna. Foto: Marko Saarm / Sakala

Nädalavahetusel alistasid Viljandi HC käsipallurid kodusaalis kaks Läti tippklubi esindust ja nüüd ootab neid Balti Challenge’i liiga nelja tugevama turniir, mis peetakse märtsi viimasel nädalavahetusel. Mängupaik on veel otsustamata.

Viljandi esindus pääseb finaalinelikusse isegi siis, kui kaotab kaks viimast, võõrsil peetavat põhiturniiri vastasseisu Leedu meeskondadega.

«Kaotama me muidugi ei lähe,» lubas Viljandi HC treener Marko Koks. «Leedulased on tugevad ja eks näis, kes põhiturniiri rohkem võita tahab,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles